T-Bone Steak

Schermafbeelding 2018-06-14 om 19.25.32

T-Bone Steak van de BBQ
Een heerlijke malse T-Bone Steak, perfect gegrild tijdens een winterse BBQ-sessie in de sneeuw. Medium rare geserveerd en op smaak gebracht met een pittige zout-rub.

Bereidingstijd: 20 minuten
Voor: 2 personen

Ingrediënten

  • 1 T-Bone Steak
  • Grof zeezout
  • 2 el cayennepeper

Bereidingswijze

  1. Laat de steak op kamertemperatuur komen.
  2. Verhit de BBQ tot 120°C.
  3. Marineer het vlees met grof zeezout en cayennepeper.
  4. Grill de steak tot een kerntemperatuur van 35°C.
  5. Draai het vlees om en grill verder tot 46°C kerntemperatuur.
  6. Stook de BBQ op tot 230°C.
  7. Grill de steak aan beide kanten 2 minuten voor een mooie korst.
  8. Laat het vlees 5 minuten rusten voordat je het aansnijdt.
  9. Eet smakelijk! 🍖🔥