Bereidingstijd: 8u
[/text-with-icon][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding="no-extra-padding" column_padding_tablet="inherit" column_padding_phone="inherit" column_padding_position="all" column_element_direction_desktop="default" column_element_spacing="default" desktop_text_alignment="default" tablet_text_alignment="default" phone_text_alignment="default" background_color_opacity="1" background_hover_color_opacity="1" column_backdrop_filter="none" column_shadow="none" column_border_radius="none" column_link_target="_self" overflow="visible" gradient_direction="left_to_right" overlay_strength="0.3" width="1/2" tablet_width_inherit="default" animation_type="default" bg_image_animation="none" border_type="simple" column_border_width="none" column_border_style="solid"][text-with-icon icon_type="font_icon" icon="icon-user" color="Extra-Color-1"]Voor 4 personen
[/text-with-icon][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type="in_container" full_screen_row_position="middle" column_margin="default" column_direction="default" column_direction_tablet="default" column_direction_phone="default" scene_position="center" text_color="dark" text_align="left" row_border_radius="none" row_border_radius_applies="bg" overflow="visible" overlay_strength="0.3" gradient_direction="left_to_right" shape_divider_position="bottom" bg_image_animation="none"][vc_column column_padding="no-extra-padding" column_padding_tablet="inherit" column_padding_phone="inherit" column_padding_position="all" column_element_direction_desktop="default" column_element_spacing="default" desktop_text_alignment="default" tablet_text_alignment="default" phone_text_alignment="default" sticky_content="true" sticky_content_functionality="css" sticky_content_alignment="default" background_color_opacity="1" background_hover_color_opacity="1" column_backdrop_filter="none" column_shadow="none" column_border_radius="none" column_link_target="_self" column_position="default" gradient_direction="left_to_right" overlay_strength="0.3" width="1/1" tablet_width_inherit="default" animation_type="default" bg_image_animation="none" border_type="simple" column_border_width="none" column_border_style="solid" column_padding_type="default" gradient_type="default"][vc_column_text]Ingrediënten
[/vc_column_text][fancy-ul icon_type="standard_dash" color="Accent-Color" alignment="left" spacing="default"]- Procureur: 1 groot stuk
- paprika poeder: 4 el
- chili poeder: 4 el
- zwarte peper: 2 el
- knoflook poeder: 3 el
- komijn: 1 el
- zout: 1 el
- tijm: 2 el
- oregano: 2 el
- BBQ saus:
- gebakken ui:
- zilverui:
peterselie:
Broodjes:
4 stuks
Beschrijving
[/vc_column_text][vc_column_text]- Laat de procureur op kamertemperatuur komen.
- Vul de BBQ tot de rand met grote kolen, en steek deze aan.
- Mix de poeders voor de dry-rub, en masseer deze in het vlees.
- Als de kolen aan staan, sluit je de BBQ en verhit je deze tot 120C.
- Reguleer de temperatuur door middel van een hitteschild en de luchttoevoer.
- Plaats nu de procureur in een ovenschaal en plaats op de BBQ.
- Plaats de kerntemperatuurmeter.
- Wanneer het vlees 87C bereikt heeft is het gaar, laat het indien nodig nog langer garen tot 7 uur zodat het vlees mooi uit elkaar valt.
- Haal het vlees er na 7 uur af, laat nagaren in aluminium folie voor 20min.
- Daarna kun je vlees ‘pullen’ met behulp van 2 vorken.
- Serveer het vlees op een broodje.
- Garneer met bbq saus, gebakken ui, zilverui, en peterselie.