Iberico Secreto

21032701_473969782959086_1835103576586650777_n

Bereidingstijd: 30 min
Voor: 2 personen


Ingrediënten:

  • 1 stuk Iberico Secreto (250g)
  • 1 el Olijfolie
  • Peper (naar smaak)
  • Grof zeezout (naar smaak)

Bereidingswijze:

  1. Laat het Iberico Secreto op kamertemperatuur komen.
  2. Steek de BBQ aan en zorg voor een hoge temperatuur (200-220°C).
  3. Smeer het vlees in met olijfolie.
  4. Bestrooi het vlees rijkelijk met grof zeezout en peper.
  5. Zodra de BBQ heet is, plaats je het vlees op de grill.
  6. Gebruik een kerntemperatuurmeter en grill het vlees tot 35°C.
  7. Draai het vlees om en laat het doorgaren tot 55°C.
  8. Haal het vlees van de BBQ en laat het 5 minuten rusten.
  9. Snijd het vlees aan en serveer.

Eet smakelijk!