Steak & Cheese Sandwich

Schermafbeelding 2018-06-14 om 20.07.35

Biefstuk Broodje met Gegrilde Paprika en Cheddar

Een heerlijke lunchmaaltijd die perfect is om buiten te bereiden. Weinig ingrediënten, eenvoudig te maken en vol van smaak!

Bereidingstijd: 15 minuten
Voor: 2 personen

Ingrediënten

  • 1 biefstuk

  • 1 gegrilde paprika

  • 2 broodjes

  • 2 plakken cheddar kaas

  • 1/2 rode ui

  • Rucola sla

  • Franse mosterd

Bereidingswijze

  1. Snijd de rode ui en de gegrilde paprika in dunne ringen.

  2. Bak de rode ui op halfhoog vuur gedurende 2 minuten.

  3. Voeg de rode paprika toe en bak nog 1 minuut.

  4. Haal de ui en paprika uit de pan en zet apart.

  5. Bak de biefstuk in dezelfde pan voor extra smaak, afhankelijk van de gewenste garing (3-6 minuten per kant).

  6. Controleer de gaarheid door in de biefstuk te drukken: hoe zachter, hoe malser en rauwer het vlees is.

  7. Laat de biefstuk 4-5 minuten rusten op een plank.

  8. Beleg de broodjes met rucola, rode ui en paprika.

  9. Voeg een streep Franse mosterd toe.

  10. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg deze op het broodje.

  11. Plaats een plak cheddar kaas bovenop de biefstuk.

  12. Eetsmakelijk!