Bereidingstijd: 30 min
Voor: 2 personen
Ingrediënten:
- 200g Pasta
- 250g Mixed champignons
- 100g Gedroogde worst
- 1 teen Knoflook
- 1 Ui
- 100g Parmezaan
- Peper en zout (naar smaak)
- 1 liter Water
Bereidingswijze:
- Breng 1 liter water aan de kook. Voeg olijfolie en zout toe.
- Kook de pasta in 10 minuten beetgaar. Giet af en voeg een scheut olijfolie toe om te voorkomen dat de pasta plakt.
- Snijd ondertussen de gedroogde worst, champignons, knoflook en ui.
- Bak de gedroogde worst 2-3 minuten krokant in een koekenpan.
- Voeg de champignons, ui en knoflook toe aan de pan en bak nog 5-6 minuten.
- Meng de gekookte pasta met de champignonmix.
- Rasp de parmezaanse kaas over de pasta en meng goed door, zodat de kaas smelt.
- Breng de pasta op smaak met peper en zout.
- Serveer en geniet!
Eet smakelijk!