Pasta con funghi

Schermafbeelding 2018-10-12 om 10.00.53

Bereidingstijd: 30 min
Voor: 2 personen


Ingrediënten:

  • 200g Pasta
  • 250g Mixed champignons
  • 100g Gedroogde worst
  • 1 teen Knoflook
  • 1 Ui
  • 100g Parmezaan
  • Peper en zout (naar smaak)
  • 1 liter Water

Bereidingswijze:

  1. Breng 1 liter water aan de kook. Voeg olijfolie en zout toe.
  2. Kook de pasta in 10 minuten beetgaar. Giet af en voeg een scheut olijfolie toe om te voorkomen dat de pasta plakt.
  3. Snijd ondertussen de gedroogde worst, champignons, knoflook en ui.
  4. Bak de gedroogde worst 2-3 minuten krokant in een koekenpan.
  5. Voeg de champignons, ui en knoflook toe aan de pan en bak nog 5-6 minuten.
  6. Meng de gekookte pasta met de champignonmix.
  7. Rasp de parmezaanse kaas over de pasta en meng goed door, zodat de kaas smelt.
  8. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
  9. Serveer en geniet!

Eet smakelijk!