Kapsalon 2.0

Schermafbeelding 2018-06-14 om 12.36.48

Kapsalon met een culinaire twist
Deze topper van de shoarmazaak maken we vandaag met een verrassende draai: een kapsalon met zoete aardappel, spinazie en shoarma. En dat allemaal aan de waterkant, genieten!

Bereidingstijd: 15 minuten
Voor: 2 personen

Ingrediënten

  • 300 g shoarma
  • 2 zoete aardappels
  • Handvol geraspte kaas
  • 2 handen spinazie
  • Knoflooksaus
  • Sambal
  • 1 el olijfolie
  • Peper & zout
  • 1L water

Bereidingswijze

  1. Snijd de zoete aardappels in frieten.
  2. Breng water aan de kook en kook de frieten 15 minuten.
  3. Giet af en bak ze in olijfolie tot ze goudbruin zijn (± 15 minuten). Breng op smaak met peper en zout.
  4. Bak ondertussen de shoarma in een aparte pan tot gaar.
  5. Verdeel de spinazie over diepe borden.
  6. Serveer de gebakken frietjes eroverheen en top met de shoarma.
  7. Garneer met geraspte kaas, knoflooksaus en sambal.

Eet smakelijk!