Kapsalon met een culinaire twist
Deze topper van de shoarmazaak maken we vandaag met een verrassende draai: een kapsalon met zoete aardappel, spinazie en shoarma. En dat allemaal aan de waterkant, genieten!
Bereidingstijd: 15 minuten
Voor: 2 personen
Ingrediënten
- 300 g shoarma
- 2 zoete aardappels
- Handvol geraspte kaas
- 2 handen spinazie
- Knoflooksaus
- Sambal
- 1 el olijfolie
- Peper & zout
- 1L water
Bereidingswijze
- Snijd de zoete aardappels in frieten.
- Breng water aan de kook en kook de frieten 15 minuten.
- Giet af en bak ze in olijfolie tot ze goudbruin zijn (± 15 minuten). Breng op smaak met peper en zout.
- Bak ondertussen de shoarma in een aparte pan tot gaar.
- Verdeel de spinazie over diepe borden.
- Serveer de gebakken frietjes eroverheen en top met de shoarma.
- Garneer met geraspte kaas, knoflooksaus en sambal.
Eet smakelijk!