
- Gasbrander
- Pannenset
- Borden / Bestek
- Koeltas
- Lekkere recepten



- Zorg dat de gekoelde producten (met name vlees) ook echt gekoeld blijven voor gebruik d.m.v. een koeltas met koelelementen.
- Bewaar rauw vlees niet langer dan 12 uur gekoeld in een koeltas, daarna kun je de temperatuur niet meer garanderen.
- Werk niet met rauwe kip, hier zit veel risico aan zoals salmonella, bij verkeerd gebruik kun je daar behoorlijk ziek van worden.
- Let er ook op dat de producten goed verhit zijn (+70C), zo kunnen eventuele bacteriën eruit gebakken worden.
- Als je meer dan 1x gaat kokkerellen tijden je sessie, neem dan voldoende water, een sponsje en wat biologisch afbreekbaar afwasmiddel mee, dan kun je de pannen en het bestek ook netjes afwassen.
Het koken van lekkere recepten aan de waterkant kan echt een feest zijn. Zorg dat je goed voorbereid bent, dan ben je in staat heerlijke gerechten klaar te maken, alleen of met je vismaat. Outdoor Cooking kan echt een hobby binnen een hobby worden, zoals fotografie dat voor sommige karpervissers ook is. Als je eenmaal geproefd hebt wat er aan heerlijke recepten mogelijk is aan de waterkant, wil je niet meer anders en zorg je altijd dat er wat lekkers te eten is tijdens je vissessie. Voor inspiratie kun je altijd terecht bij onze recepten sectie waar we verschillende gerechten laten zien.