Skip to main content

“Een heerlijke malse T-Bone Steak. Gegrild tijdens een winterse BBQ sessie in de sneeuw. Medium Rare geserveerd, en op smaak gebracht met een pittige zout rub. Genieten!”

Bereidingstijd: 20min
Voor 2 personen

Ingrediënten

  • T-Bone Steak
  • Grof zeezout
  • Cayenne peper: 2 el

Beschrijving

Bereiding:

  1. Laat het vlees op kamer temperatuur komen.
  2. Verhit de BBQ tot 120C.
  3. Marineer het vlees met een grof zeezout en cayennepeper.
  4. Grill het vlees tot een kerntemperatuur van 35C.
  5. Draai het vlees dan om.
  6. Grill door tot 46C kerntemperatuur.
  7. Stook de BBQ dan op tot 230C.
  8. Grill het vlees aan beide kanten voor 2 minuten.
  9. Laat het vlees daarna 5 minuten rusten.
  10. Nu kun je het vlees aansnijden.
  11. Eet smakelijk!

Leave a Reply

0
    0
    Mijn Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel
    Chat openen
    Hulp nodig ?
    Hallo,
    Hoe kan ik je van dienst zijn ?