https://youtu.be/ncVCN1Y7D_0
“Deze heerlijke lunch maaltijd is perfect om outdoor te maken. Relatief weinig ingredienten, makkelijk te bereiden en overheerlijk van smaak!”
Bereidingstijd: 15min
Voor 2 personen
Ingrediënten
- Biefstuk: 1
- Gegrilde paprika: 1
- Broodje: 2
- Cheddar kaas: 2 plakken
- Rode ui: 1/2
- Rucola sla
- Franse mosterd
Beschrijving
- Snijd de rode ui en gegrilde paprika in dunne ringen.
- Bak de rode ui op halfhoog vuur voor 2 minuten.
- Voeg daarna de rode paprika toe, en bak nog 1 minuut.
- Leg de ui en paprika apart.
- Bak de biefstuk in dezelfde pan, voor extra smaak.
- Bak hem tussen de 3-6 minuten afhankelijk van hoe gaar je hem wilt hebben.
- Je kunt voelen hoe gaar hij is door de biefstuk in te drukken, hoe zachter en makkelijker in te drukken, hoe rauwer en malser hij is.
- Leg de biefstuk als hij klaar is op een plankje, en laat 4-5 minuten rusten.
- Beleg het broodje met rucola sla, rode ui & paprika.
- Garneer met een streep mosterd.
- Snijd de biefstuk in mooie plakjes.
- Beleg de biefstuk op het brood.
- Plaats een plakje cheddar kaas op de steak.
- Eetsmakelijk!