“Een heerlijke frittata op basis van zoete aardappel, eieren, avocado en zalm. Op smaak gebracht met heerlijke frisse kruiden als munt, limoen en rode peper voor een verfrissende en intense smaak!”
Bereidingstijd: 15min
Voor 2 personen
Ingrediënten
- Zoete aardappel: 1
- Eieren: 2
- Zalm: 100g
- Avocado: 1
- Bosui: 1 stengel
- Rode peper: 1/2
- Limoen: 1
- Gember: 1cm
- Munt: 1 takje
- Olijfolie
- Peper & Zout
Beschrijving
- Snijd de zoete aardappel, rode peper, de bosui en de gember.
- Bak deze in de koekenpan met olijfolie voor 10 minuten onder regelmatig roeren.
- Snijd ondertussen de avocado en de zalm.
- Voeg na 10 minuten bakken de avocado en de zalm toe.
- Dan kunnen direct ook de 2 eieren erbij.
- Roer dan eieren zachtjes door de pan zodat het eiwit zich kan verspreiden.
- Voeg peper, zout en limoensap toe.
- Als de eieren gaar zijn kun je het gerecht serveren.
- Garneer met wat munt blaadjes.
- Eet smakelijk!