Skip to main content
https://youtu.be/ncVCN1Y7D_0

“Deze heerlijke lunch maaltijd is perfect om outdoor te maken. Relatief weinig ingredienten, makkelijk te bereiden en overheerlijk van smaak!”

Bereidingstijd: 15min
Voor 2 personen

Ingrediënten

  • Biefstuk: 1
  • Gegrilde paprika: 1
  • Broodje: 2
  • Cheddar kaas: 2 plakken
  • Rode ui: 1/2
  • Rucola sla
  • Franse mosterd

Beschrijving

  1. Snijd de rode ui en gegrilde paprika in dunne ringen.
  2. Bak de rode ui op halfhoog vuur voor 2 minuten.
  3. Voeg daarna de rode paprika toe, en bak nog 1 minuut.
  4. Leg de ui en paprika apart.
  5. Bak de biefstuk in dezelfde pan, voor extra smaak.
  6. Bak hem tussen de 3-6 minuten afhankelijk van hoe gaar je hem wilt hebben.
  7. Je kunt voelen hoe gaar hij is door de biefstuk in te drukken, hoe zachter en makkelijker in te drukken, hoe rauwer en malser hij is.
  8. Leg de biefstuk als hij klaar is op een plankje, en laat 4-5 minuten rusten.
  9. Beleg het broodje met rucola sla, rode ui & paprika.
  10. Garneer met een streep mosterd.
  11. Snijd de biefstuk in mooie plakjes.
  12. Beleg de biefstuk op het brood.
  13. Plaats een plakje cheddar kaas op de steak.
  14. Eetsmakelijk!

Benodigdheden:

Leave a Reply

Chat openen
Hulp nodig ?
Hallo,
Hoe kan ik je van dienst zijn ?