Skip to main content

“Een heerlijke mals stuk procureur. Gegaard voor 7 uur op een lage temperatuur. Geserveerd op een broodje, gegarneerd met BBQ saus, gebakken ui, zilverui en peterselie. Genieten!”

Bereidingstijd: 8u
Voor 4 personen

Ingrediënten

  • Procureur: 1 groot stuk
  • paprika poeder: 4 el
  • chili poeder: 4 el
  • zwarte peper: 2 el
  • knoflook poeder: 3 el
  • komijn: 1 el
  • zout: 1 el
  • tijm: 2 el
  • oregano: 2 el
  • BBQ saus:
  • gebakken ui:
  • zilverui:
    peterselie:
    Broodjes:
    4 stuks

Beschrijving

  1. Laat de procureur op kamertemperatuur komen.
  2. Vul de BBQ tot de rand met grote kolen, en steek deze aan.
  3. Mix de poeders voor de dry-rub, en masseer deze in het vlees.
  4. Als de kolen aan staan, sluit je de BBQ en verhit je deze tot 120C.
  5. Reguleer de temperatuur door middel van een hitteschild en de luchttoevoer.
  6. Plaats nu de procureur in een ovenschaal en plaats op de BBQ.
  7. Plaats de kerntemperatuurmeter.
  8. Wanneer het vlees 87C bereikt heeft is het gaar, laat het indien nodig nog langer garen tot 7 uur zodat het vlees mooi uit elkaar valt.
  9. Haal het vlees er na 7 uur af, laat nagaren in aluminium folie voor 20min.
  10. Daarna kun je vlees ‘pullen’ met behulp van 2 vorken.
  11. Serveer het vlees op een broodje.
  12. Garneer met bbq saus, gebakken ui, zilverui, en peterselie.

Eet smakelijk!

Leave a Reply

0
    0
    Mijn Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel
    Chat openen
    Hulp nodig ?
    Hallo,
    Hoe kan ik je van dienst zijn ?