Kapsalon 2.0

Deze topper van de shoarmazaak maken we vandaag met een culinaire twist. Een lekkere kapsalon met zoete aardappel, spinazie en shoarma. En dat allemaal aan de waterkant, genieten!

Bereidingstijd: 15min

2 personen

Share:

Ingrediënten

Shoarma:

300g
Zoete aardappel:

2
Geraspte kaas:

handvol
Spinazie:

2 handen
Knoflooksaus:

Sambal:

Olijfolie:

1 el
Peper & Zout:

Water:

1L

Beschrijving

Bereiding:

  1. Snijd de zoete aardappels tot langwerpige frites.
  2. Breng water aan de kook.
  3. Kook de zoete aardappels voor 15 minuten.
  4. Giet de aardappels af.
  5. Bak de aardappels in olijfolie in een koekenpan voor 15 minuten tot ze goudbruin zijn.
  6. Voeg peper & zout toe aan de aardappels.
  7. Als de aardappels bijna klaar zijn, bak je de shoarma in een andere koekenpan tot ze gaar zijn.
  8. Plaats rauwe spinazie in het diepe bord.
  9. Serveer de gebakken patatjes eroverheen.
  10. Serveer de shoarma over de patatjes heen.
  11. Garneer het gerecht met geraspte kaas.
  12. Voeg knoflooksaus toe aan het gerecht.
  13. Voeg sambal toe aan het gerecht.
  14. Eet smakelijk!

Benodigdheden:

Recente recepten

Tuna Melt Toast
Authentieke erwtensoep