Een Iers stuk Tomahawk Steak van meer dan 1kg. Eerst indirect gegaard, daarna op hoge temperatuur gegrilld. Genieten! Bereidingstijd: 40min 2-3 personen Share:IngrediëntenTomahawk Steak:1 groot stukGrof Zeezout:SnufjeBeschrijving Bereiding Tomahawk Steak:...
BBQ recepten
By : Stefan
Comments:
0
Likes:
0
Een heerlijk staartstuk van het Hollandse wroetvarken, met een mooie vetlaag voor een volle smaakbeleving. Bereidingstijd: 1.5u 2 personen Share:IngrediëntenPicanha van het wroetvarken (300g):1 groot stukGrof zeezout:Zwarte peper:Limoen:2Olijfolie:1elKoriander:handvolRode ui:1Rode peper:1/2Knoflook:2...
Share
By : Stefan
Comments:
0
Likes:
0
Een heerlijk mals lamsrack recept. Op smaak gebracht met een rub van rozemarijn, thijm, peterselie, chili en knoflook. Gegaard met een reverse sear techniek voor een rose en krokant stuk...
Share
By : Stefan
Comments:
0
Likes:
0
Een heerlijke malse T-Bone Steak. Gegrild tijdens een winterse BBQ sessie in de sneeuw. Medium Rare geserveerd, en op smaak gebracht met een pittige zout rub. Genieten! Bereidingstijd: 20min 2...
Share
By : Stefan
Comments:
0
Likes:
0
Een heerlijk groot stuk Noorse gerookte zalm. Hierbij gebruiken we hickory hout wat we geweekt hebben in de champagne. Afgegarneerd met asperges en citroensap. Genieten! 8,5 uur bereidingstijd 4 personen...
Share
By : Stefan
Comments:
0
Likes:
0
Het best bewaarde geheim van Spanje, het schouderstuk van het Iberico varken. Een beetje rosé mag. Heerlijk mals van smaak! Bereidingstijd: 30min 2 personen Share:IngrediëntenIberico Secreto:1 stuk 250gOlijfolie:1 elPeper:Grof zeezout:Beschrijving...
Share
By : Jeffrey
Comments:
0
Likes:
0
Een heerlijke mals stuk procureur. Gegaard voor 7 uur op een lage temperatuur. Geserveerd op een broodje, gegarneerd met BBQ saus, gebakken ui, zilverui en peterselie. Genieten! Bereidingstijd: 8u 4 personen Share:IngrediëntenProcureur:1...
Share