“Een heerlijke pasta con funghi, hartig en romig met een worstje, knoflook, champignons en parmezaanse kaas. Genieten deze herfst!”
Bereidingstijd: 30min
Voor 2 personen
Ingrediënten
Pasta
Mixed champignons
Gedroogde worst
Knoflook
Ui
Parmezaan
Peper en zout
Water
Beschrijving
Bereiding Pasta con Funghi:
1. Breng een liter water aan de kook, voeg hier olijfolie en zout aan toe.
2. Kook de pasta in 10 minuten beetgaar.
3. Snijd ondertussen de worst, de champignons, de knoflook en de ui.
4. Als de pasta klaar is giet je deze af, voeg een flinke scheut olijfolie toe tegen het plakken en laat de pasta rusten.
5. Bak nu de gedroogde worst voor 2-3 minuten lekker krokant in een koekenpan.
6. Nu kun je de champignons, ui en knoflook meebakken. Bak het geheel nog 5-6 minuten.
7. Mix de pasta en de champignonmix bij elkaar.
8. Rasp hier 100g parmezaanse kaas overheen.
9. Meng het geheel goed door elkaar zodat de kaas mooi kan smelten.
10. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
11. Serveer de pasta.
Eet smakelijk!