Over ons

Rotterdam - 2017
Outdoor Food is een webshop gespecialiseerd in Outdoor koken.

Ons doel is om alle outdoor food fans te voorzien van kwaliteitsproducten en heerlijke recepten. Wij hebben drie segmenten waar wij ons op focussen:

  • Outdoor koken (op een gaspit)
  • BBQ’en
  • Dutch Oven koken

Binnen deze segmenten bieden wij een breed scala aan producten en recepten. Onze onderneming is in 2017 gestart. Inmiddels hebben wij verschillende partnerships met Outdoor partijen als CarpCrossing en Beef & Steak. Daarnaast zijn wij ook geregeld op beurzen te vinden om de outdoor liefhebber te verblijden.

Iedere week schrijven/filmen wij nieuwe content voor op de website, zodat jij altijd voorzien bent van interessante info omtrent Outdoor Cooking. Zo hebben wij onze pagina tips & tricks waar veel handige info te vinden is. Daarnaast hebben wij ook diverse product reviews.

Stefan van der Weel

Mijn naam is Stefan van der Weel, in 2008 begon mijn liefde voor het karper vissen. Lekker eten aan de waterkant speelt daarbij altijd een belangrijke rol. Ik maak graag exotische gerechten, variërend van een doodgewone tosti tot een Chinese Hot Pot en dat allemaal aan de waterkant. Vanuit mijn werk in de horeca let ik ook Outdoors op de voedselveiligheid. Hoe je het lekkerst en makkelijkst Outdoor kunt koken wil ik graag met jullie delen op onze website, Outdoor Food!

Luuk van Mourik

Mijn naam is Luuk van Mourik, mijn passies zijn vissen en lekker eten. Mijn specialiteiten zijn simpele en niet alledaagse BBQ gerechten. Ik kom dan ook graag bij de Marokkaanse toko voor mijn ingredienten. Met onze pagina Outdoor Food wordt een droom werkelijkheid, een eigen Food Blog. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie te voorzien van heerlijke recepten en inspiratie voor het koken in de buitenlucht! onze slogan is, met minimale middelen maximaal resultaat bereiken. Outdoor food!

Onze merken

Betrouwbare merken – Goede prijs

Wij willen de beste kwaliteit producten leveren voor onze klanten, zodat jij lang kan genieten van je outdoor food gear.