“Lekkere burgers met een beetje Mexicaanse pit! Geserveerde met een guacamole saus, jalapeno pepers en een maiskolf. Werkelijk waar genieten!”
Bereidingstijd: 15 min
Voor 2 personen
- Cherry tomaten: 3
- Avocado’s: 2
- Hamburgers: 2
- Hamburger Broodje: 2
- Maiskolf: 2
- Knoflook: 1 teen
- Limoen: 1
- Rode peper: 1/2
- Ui: 1/2
- Oude kaas: 2 plakken
- Rucola sla: handvol
- Jalapeno pepers: handvol
- Kruidenboter: 1 el
- Olijfolie: 1 e
Ingrediënten
Beschrijving
Bereiding:
- Prak de avocado’s in een kommetje.
- Snijd de tomaat, ui, knoflook, en rode peper. Voeg deze toe aan de avocado.
- Voeg limoensap van een 1/2 limoen toe aan de guacamole mix.
- Grill het brood voor de burger in een koekenpan met olijfolie of evt. grillpan
- Zet 2 koekenpannen op het voor, 1 met kruidenboter voor de maiskolf, 1 met olijfolie voor de burger.
- Bak de maiskolf en de hamburger. Blijf de maiskolf af en toe omdraaien.
- Beleg het hamburger broodje met de guacamole mix.
- Draai de hamburger om wanneer deze lekker bruin bakt.
- Beleg de burger met een plakje kaas, en laat smelten.
- Wanneer de hamburger gaar is plaats je deze op het broodje.
- Beleg de burger met wat rucola sla en jalapeno pepers.
- Plaats de goudbruin gebakken maiskolf op het bord.
- Eet smakelijk!