Skip to main content

“Lekkere burgers met een beetje Mexicaanse pit! Geserveerde met een guacamole saus, jalapeno pepers en een maiskolf. Werkelijk waar genieten!”

Bereidingstijd: 15 min
Voor 2 personen
  • Cherry tomaten: 3
  • Avocado’s: 2
  • Hamburgers: 2
  • Hamburger Broodje: 2
  • Maiskolf: 2
  • Knoflook: 1 teen
  • Limoen: 1
  • Rode peper: 1/2
  • Ui: 1/2
  • Oude kaas: 2 plakken
  • Rucola sla: handvol
  • Jalapeno pepers: handvol
  • Kruidenboter: 1 el
  • Olijfolie: 1 e

Ingrediënten

Beschrijving

Bereiding:

  1. Prak de avocado’s in een kommetje.
  2. Snijd de tomaat, ui, knoflook, en rode peper. Voeg deze toe aan de avocado.
  3. Voeg limoensap van een 1/2 limoen toe aan de guacamole mix.
  4. Grill het brood voor de burger in een koekenpan met olijfolie of evt. grillpan
  5. Zet 2 koekenpannen op het voor, 1 met kruidenboter voor de maiskolf, 1 met olijfolie voor de burger.
  6. Bak de maiskolf en de hamburger. Blijf de maiskolf af en toe omdraaien.
  7. Beleg het hamburger broodje met de guacamole mix.
  8. Draai de hamburger om wanneer deze lekker bruin bakt.
  9. Beleg de burger met een plakje kaas, en laat smelten.
  10. Wanneer de hamburger gaar is plaats je deze op het broodje.
  11. Beleg de burger met wat rucola sla en jalapeno pepers.
  12. Plaats de goudbruin gebakken maiskolf op het bord.
  13. Eet smakelijk!

Leave a Reply

0
    0
    Mijn Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel
    Chat openen
    Hulp nodig ?
    Hallo,
    Hoe kan ik je van dienst zijn ?