“Deze topper van de shoarmazaak maken we vandaag met een culinaire twist. Een lekkere kapsalon met zoete aardappel, spinazie en shoarma. En dat allemaal aan de waterkant, genieten!”
Bereidingstijd: 15min
Voor 2 personen
Ingrediënten
- Shoarma: 300g
- Zoete aardappel: 2
- Geraspte kaas: handvol
- Spinazie: 2 handen
- Knoflooksaus
- Sambal
- Olijfolie: 1 el
- Peper & Zout
- Water: 1L
Beschrijving
- Snijd de zoete aardappels tot langwerpige frites.
- Breng water aan de kook.
- Kook de zoete aardappels voor 15 minuten.
- Giet de aardappels af.
- Bak de aardappels in olijfolie in een koekenpan voor 15 minuten tot ze goudbruin zijn.
- Voeg peper & zout toe aan de aardappels.
- Als de aardappels bijna klaar zijn, bak je de shoarma in een andere koekenpan tot ze gaar zijn.
- Plaats rauwe spinazie in het diepe bord.
- Serveer de gebakken patatjes eroverheen.
- Serveer de shoarma over de patatjes heen.
- Garneer het gerecht met geraspte kaas.
- Voeg knoflooksaus toe aan het gerecht.
- Voeg sambal toe aan het gerecht.
- Eet smakelijk!