“Een heerlijke dutch oven steak, gebakken in de gietijzeren koekenpan. Op smaak gebracht met rozemarijn, thijm en grof zeezout. Puur. Natuurlijk. Genieten.”
Bereidingstijd: 20min
Voor 2 personen
Ingrediënten
Steak
Knoflook
Rozemarijn
Tijm
Olijfolie
Grof zeezout
Zwarte peper
Beschrijving
Bereiding:
1. Laat de steak op kamertemperatuur komen.
2. Steek kolen en hout aan op een stabiele ondergrond, zodat er met de Dutch Oven op gekookt kan worden.
3. Verwarm olijfolie in de Dutch Oven op het open vuur.
4. Grill de steak in de Dutch Oven met knoflook, rozemarijn en thijm.
5. Keer de steak regelmatig om.
6. Laat doorgaren tot een kerntemperatuur van 54C.
7. Haal de steak van het vuur, en laat 5-10min rusten.
8. Snijdt het vlees aan.
9. Breng op smaak met zeezout en zwarte peper.
10. Eetsmakelijk!