Skip to main content

“Een heerlijke dutch oven steak, gebakken in de gietijzeren koekenpan. Op smaak gebracht met rozemarijn, thijm en grof zeezout. Puur. Natuurlijk. Genieten.”

Bereidingstijd: 20min
Voor 2 personen

Ingrediënten

Steak
1 groot stuk
Knoflook
2 tenen
Rozemarijn
1 takje
Tijm
1 takje
Olijfolie
2 el
Grof zeezout
1 snufje
Zwarte peper
1 snufje

Beschrijving

Bereiding:

1. Laat de steak op kamertemperatuur komen.

2. Steek kolen en hout aan op een stabiele ondergrond, zodat er met de Dutch Oven op gekookt kan worden.

3. Verwarm olijfolie in de Dutch Oven op het open vuur.

4. Grill de steak in de Dutch Oven met knoflook, rozemarijn en thijm.

5. Keer de steak regelmatig om.

6. Laat doorgaren tot een kerntemperatuur van 54C.

7. Haal de steak van het vuur, en laat 5-10min rusten.

8. Snijdt het vlees aan.

9. Breng op smaak met zeezout en zwarte peper.

10. Eetsmakelijk!

Leave a Reply

0
    0
    Mijn Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel
    Chat openen
    Hulp nodig ?
    Hallo,
    Hoe kan ik je van dienst zijn ?