“Het best bewaarde geheim van Spanje, het schouderstuk van het Iberico varken. Een beetje rosé mag. Heerlijk mals van smaak! ”
Bereidingstijd: 30min
Voor 2 personen
Ingrediënten
- Iberico Secreto: 1 stuk 250g
- Olijfolie: 1 el
- Peper
- Grof zeezout
Beschrijving
- Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
- Steek de BBQ aan. Zorg voor een hoge temperatuur, zeker 200-220C.
- Smeer het Iberico Secreto in met olijfolie.
- Bestrooi rijkelijk met grof zeezout & peper.
- Als de BBQ heet is ga je het vlees grillen.
- Plaats een kern thermometer.
- Grill tot 35C, daarna kun je het vlees omdraaien.
- Laat daarna doorgaren tot 55C.
- Leg het vlees op een snijplank, laat 5 min rusten.
- Daarna kun je het vlees aansnijden.
- Eetsmakelijk!